David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj

  2012-03-31 / 22:14:47 / VARDAG / 4 KOMMENTARER

Djungelns drottning

  2012-03-31 / 22:03:54 / VARDAG / 1 KOMMENTARER
Har försökt fota bilder till min nya header idag, men det gick inget vidare.. Men imorgon ska jag fota igen och då ska jag få till några bra bilder! :) Sitter och kollar djungelns drottning, haha goa tjejer. Blondies hela bunten, förutom Caty!
Klicka på bilden nedanför för att komma till kanal5play och kika på avsnitt du också!

Btw, fick en ny fråga ang operationen! 
Hur ont gjorde det efteråt på en skala 1-10? När bedövningen släppte var det nog en 10:a, men jag kanske är överkänslig? Gjorde iaf väldigt ont, men det var så sjukt värt det! :D


Frågor ang operationen

  2012-03-31 / 18:51:17 / VARDAG / 4 KOMMENTARER
Några läsare har frågat saker ang operationen jag har gjort så tänkte svara på dom här! :)
Om det är något mer ni undrar så är det bara att lämna en kommentar så svarar jag så fort som möjligt! 

Gjorde det ont? Det gjorde faktiskt inte ont när jag vaknade upp efter operationen, det var först när lokalbedövningen släppte och då gjorde det skitont. Hade svårt att somna på kvällen sen då det gjorde ont och det gick inte att ligga på öronen för då gjorde det ont. Det gör ont när man ska sova dom första nätterna och man får värkar, men sålänge man tar tabletterna så gör det inte så ont.

Kostade det något? Nej det gjorde det inte, jag hade så kraftigt utstående öron så jag fick det gratis. Det var 2 cm mellan huvudet och örat tror jag det var. Annars skulle det kosta ca 17000.

Hur länge måste man ha bandaget? Man är tvugen att ha bandaget i 2 veckor, det är sjukt skönt när man får ta av det sen och tvätta håret igen :D

På andra bilden ser det ut som att det ena örat fortfarande är utstående, och det är det lite grann. Men det är väldigt svullet så det kommer inte se lite utstående ut efter ett tag. Jag är nöjd iallafall och det är huvudsaken :D


Be my boyfriend?

  2012-03-26 / 21:22:41 / VARDAG / 5 KOMMENTARER
Boyfriend kom ut idag och den är sjukt awesome, älskar den! & Justin såklart, loooooooove! ♥
Vad tycker ni om låten?

Säger godnatt med en bildjävel

  2012-03-25 / 22:30:40 / VARDAG / 3 KOMMENTARER
HEY BUDDIES! Blev överlycklig när tranan kom med godis imorse, haha åh. Har inte gjort mycket idag förutom att handla, lyssna på jb, klippt sönder lite kläder, SWÄG. Haha har ingen aning om vad jag ska skriva men jag uppdaterar imorgon :D XOXO

F E T T

  2012-03-22 / 19:52:01 / VARDAG / 6 KOMMENTARER
VERSE 1
If I was your boyfriend, I’d never let you go
I can take you places you ain’t never been before
Baby, take a chance or you’ll never ever know
I got money in my hands that I’d really like to blow
Swag swag swag, on you
Chillin’ by the fire, while we eatin’ fondue
I dunno about me, but I know about you
So say hello to falsetto in three two
PRE HOOK
I’d like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you
HOOK
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl, you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, I’d never let you go
VERSE 2
Tell me what you like, yeah, tell me what you don’t
I could be your Buzz Lightyear, fly across the globe
I don’t never wanna fight, yeah, you already know
I am ‘na make you shine bright like you’re laying in the snow
Burr
Girlfriend, girlfriend, you could be my girlfriend
You could be my girlfriend until the — world ends
Make you dance do a spin and a twirl and
Voice goin’ crazy on this hook like a whirl wind
Swaggie
PRE HOOK
I’d like to be everything you want
Hey girl, let me talk to you
HOOK
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, I’d never let you go
BRIDGE
So give me a chance, ‘cause you’re all I need girl
Spend a week wit’ your boy, I’ll be calling you my girlfriend
If I was your man, I’d never leave you girl
I just want to love you, and treat you right
HOOK
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, never let you go
Na na na, na na na, na na na
Ya girl
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey
Na na na, na na na, na na na ey
If I was your boyfriend
YO! Gick i skolan idag utan bandaget för första gången, funkade suveränt förutom när någon gick emot för då gjorde det ont. Haha kanske inte så konstigt :D men öronen är typ fortfarande lite bedövade, wierd. Har pluggat en stund nu, skulle läsa en skitdålig bok och imorgon har jag muntlig nationella engelska. GOING 2 DIE. Har fobi för att prata inför människor, men det har faktiskt blivit lite bättre nu och jag känner mig tryggare! :) Har ni svårt för att prata inför människor?

Gjorde ett superfult collage eller vad man nu ska kalla det, om ni inte kollat in Cashwear's nya kollektion på junken. GÖR DET. Sjukt snygga kläder! :D Gillade speciellt alla basket linnen och hittade en sjukt snygg lakers keps som kommer bli min, 299:- för kepsen och 399:- för linnet tror jag det var!


Header påväg

  2012-03-21 / 16:31:11 / VARDAG / 0 KOMMENTARER
Tänkte bara säga att det kommer en ny header snart, jag lovar! Hatar den jag har nu och den är gammal.. Men jag är sjukt peppad just nu så det kommer bli skitbra! Håller på med ny design just nu så det kanske kommer se lite rörigt ut men ni överlever :D Tog äntligen bort bandaget idag, blev väldigt nöjd med resultatet! :) Det ena örat är väldigt svullet och fortfarande lite utstående men det kommer lägga sig. 




Nicki Minaj - Starships

  2012-03-21 / 15:30:00 / VARDAG / 0 KOMMENTARER
GRYYYYYYYYYYYYYM BRUD! Sjukt jävla bra är hon och snygg med för del delen!

WEHEARTIT

  2012-03-19 / 17:59:23 / VARDAG / 9 KOMMENTARER
Kan sitta och kolla på weheartit i timmar, får så sjuuukt mycket fet inspiration där ifrån! 

Wish me good luck

  2012-03-19 / 12:39:21 / VARDAG / 4 KOMMENTARER
Stannade hemma idag också för jag kände mig inte riktigt pigg + att jag hör nästan ingenting och måste ta tabletter var fjärde timme. Bakade kanelbullar igår och dom smakade skit, haha jag suger på att baka. Ska försöka idag igen med att göra muffins, önska mig lycka till! 

Lat som jag är har jag en muffinsmaskin! Har ni testat det någon gång? :)

TODAY'S WANT

  2012-03-18 / 20:56:48 / VARDAG / 0 KOMMENTARER
Lil Wayne linne måste inskaffas så snart som möjligt! Sjukt snyggt eller vad säger ni? :D

Tumblr_lidkbi4utq1qe0khmo1_500_666large_186354824_large

BILDER ''FÖRE'' OPERATIONEN

  2012-03-18 / 16:10:27 / VARDAG / 3 KOMMENTARER
Det var en läsare som ville se före bilderna redan nu, så why not? Inget som säger att jag måste visa före och efter bilderna samtidigt. Har skämts över dom sedan jag varit liten och har aldrig visat dom, har aldrig håret uppsatt eller gjort så som synts osv.. Ska bli kul att se resultatet när jag blir av med bandaget, tror det kommer bli skitbra faktiskt! Många har frågat varför jag opererade dom och det är ju då för att dom var utåtstående eller vad man ska säga som ni ser på bilden nedanför.. HEHEHEHE om det är någon som undrat varför jag aldrig visar dom på bilder så har ni svaret här! 

Anyway, här får ni 2 suddiga bilder från min iphone.

TOTALLY SWEEET

  2012-03-18 / 15:38:14 / VARDAG / 3 KOMMENTARER
BAAAM! Fick nya asfeta solglasögon av stewart som en operationspresent! Det var exakt såna som jag slet sönder för ett tag sen och så fick jag nya, fräääääänt! Så nu kommer jag vara hur cool som helst i sommar! 

Ni hittar dom på glitter!

Sliten tjej

  2012-03-16 / 16:01:49 / VARDAG / 1 KOMMENTARER
Har inte gjort ett skit idag, mitt liv är så himla intressant just nu.. Har mest ont och tar ca 20 olika tabletter om dagen som knappt hjälper. Men snart får jag ta av bandaget, om 5 dagar :D 

Ska bort och träffa stewart en stund sen när jag orkar, annars blir det att vila hela kvällen. Haha väldigt intressant inlägg men har inte gjort ett skit. Jo föressten, jag gjorde chokladpudding förut åt 8 pers och käkade upp allting själv. Stolt tjockis. Nu ska jag dricka cola, CYAAAAA

Hemma ifrån sjukhuset

  2012-03-15 / 20:54:38 / VARDAG / 3 KOMMENTARER
Hej, nu är jag äntligen hemma ifrån sjukhuset. Kom hem för några timmar sedan och åt en glass sen somnade jag en stund. Tänkte berätta lite om operationen så det är fritt att läsa! Uppdaterar mer imorgon.

Först kom jag till sjukhuset halv 11 på morgonen och väntade ca 1 timme innan jag fick gå in till mitt rum. Jag fick ha på mig ett vitt fult förkläde och sedan gav hon mig dropp eller vad det nu heter, först tog hon i min vänstra hand men mina ådror delade sig så hon fick ta igen i högra handen. Haha sjukt jobbigt när jag behövde gå på toa så fick jag dra med mig hela ställningen in på toaletten. När det var färdigt fick jag ligga i sängen och vänta på att få opereras, låg där i ca 1 timme till för hon som skulle operera mig var tvungen att käka först när det var jag som var hungrig och inte käkat på 16 timmar :( Men man får ju inte äta eller dricka om man ska bli nersövd. Sedan kom det en tjej som körde runt mig i evigheter i sängen i hela sjukhuset och letade efter stället där jag skulle opereras, tillslut när jag kom fram fick jag andas djupa andetag i någon mask och fick någonting i armen så att jag somnade. Kommer inte ihåg någonting efter det men det ska väl vara så? 
Anyway, när jag vaknade efter ca 4 timmar var jag väldigt yr men mådde rätt bra ändå, så jag fick åka in till mitt rum igen och ta det lugnt. Fick massa tabletter som skulle minska smärtan men efter ett tag när lokalbedövningen började sluta verka hade jag sjukt jävla ont och bara skrek rätt ut och fick svårt att andas och låg och grät. Fyfan aldrig mer säger jag bara. Hade ont hela kvällen och kunde inte sova på öronen för dom krampade + att bandaget runt huvudet satt/sitter väldigt hårt och det är en anledning till varför det gör ont. Var tvugen att ropa på sjuksköterskan och be henne lätta på bandaget för det satt sjukt hårt runt huvudet. Hade huvudverk, var illamående och var väldigt svullen i ansiktet också, ett rent helvete. Tabletterna hjälpte inte mot värken i öronen, blev bara lite lugnare.. Sjukt jobbigt när doktorn kommer in och säger ''det finns tyvärr inget mer vi kan göra, försök bara slappna av och sov en stund'' när man har som ondast och bara ligger och gråter. Lyckades somna några timmar i världens mest osköna sjukhussäng efter en låååång stund. Vaknade ca halv 5 på morgonen och hade fortfarande väldigt ont men lite bättre kändes det. Var inte alls hungrig så åt i stort sätt ingen frukost alls. Efter ett tag fick jag åka hem och sen dess har jag bara vilat och kollat film, ska lägga mig och sova om en liten stund uppdaterar mer imorgon. Kan ändå säga att det är skönt att ha det gjort, ångrar mig inte en sekund för jag har velat operera mina öron så länge jag kan minnas och längtar tills bandaget är borta!

Såhär snygg är jag och kommer se ut såhär tills nästa onsdag då jag får ta bort bandaget. Känner mig som en påse camelballs just nu och det är inte okej :( Okej, kvällshumor.. HAHAHAH ne ska inte ljuga för er, jag har camelhumor och det är det roligaste som finns!

DAGENS(andra)FAIL

  2012-03-12 / 19:24:59 / VARDAG / 6 KOMMENTARER
HEY BUDDIES! Imorgon är sista dagen för mig sen är jag ledig resten av veckan, ska ju opereras på onsdag! 
Ska operera mina öron, sjukt taggad! Kommer berätta mer senare och ni kommer få se för och efterbilder. 
Börjar bli lite nervös men det kommer nog bli bra :) ska försöka slänga in ett inlägg innan det är dags!

Idag när jag tog en liten tur med longboarden inne på köpstan så fick jag tre väldigt arga tanter efter mig som jagade mig genom halva köpstaden, tur att jag körde så snabbt att jag hann ut lika snabbt också! Min longboard är den snabaste och bästa i hela världen om ni inte visste det :D 
haha dom såg ut ungefär som på bilden, jag vet att jag har grymma skillz i paint!


Hade såna där solglasögon..

  2012-03-12 / 18:05:29 / VARDAG / 0 KOMMENTARER
.. För ca 20 minuter sedan men nu är dom sönder! Åkte in och köpte såna grymma solglasögon som Keela har ni vet? :D på glitter för 79 spänn, CAP! Men när jag kom hem blev jag arg och drog sönder dom, älskar mitt liv. Köpte ett par rosa som jag började måla svarta med hjälp utav ett nagellack, sedan blev det fult och jag drog sönder dom. Haha vilken klant jag är, ångrar det men jag får åka in och fixa nya! :) 

Bilden är ifrån fina Keela's blogg, klicka på bilden för att komma dit!



VEM TROR DU VINNER?

  2012-03-10 / 19:04:55 / VARDAG / 3 KOMMENTARER


SICK INSPIRATION

  2012-03-10 / 16:43:43 / VARDAG / 2 KOMMENTARER
Langar några feta inspirations bilder! kärlek till streetwear/hiphop stilen ♥ SWAAAAG 
Nu ska jag gå och klippa i lite kläder, CYAAA
250144_10150201448263225_750658224_7056737_583509_n_largeTumblr_lk9d3grfxm1qiyojco1_500_large_149761960_largeTumblr_m035yzvdhu1r5gyqio1_500_largeTumblr_lu4wn6hfnb1qi92ubo1_500_largeTumblr_m0dnh6lfeo1rq49kmo1_1280_largeAmxcnrbcqaifa9i_largeTumblr_ls5sx3nrzd1qcy4jko1_500_largeThree-beautiful-girls-dancing-celebrity-600x369_largeTumblr_lzuuba4vmw1r89mpwo1_500_large

Live My Life ft. Justin Bieber

  2012-03-10 / 15:13:54 / VARDAG / 1 KOMMENTARER
ÄLSKAR denna låten, går på repeat hela tiden så sjukt grym! Justin bieber, min älskling!

BLINGBLING

  2012-03-10 / 15:03:16 / VARDAG / 1 KOMMENTARER
Wzzup? Sov hos malin inatt så kom hem vid 11 någon gång. Angelica, Mandis, Malin och jag hade väldigt mysigt och kul igår kväll! :) Vet inte vad jag ska skriva för jag har inte gjort ett skit idag, eller jag har åkt buss! Det satt en skitig gubbe bredvid mig som luktade illa, säkert inte duschat på flera månader :o Ikväll är det melodifestivalen final! Ska kika på det med pappa sen och käka ostbågar, älskar det nästan mer än allt annat! 

Var ute med vovven för en stund sen, tog lite bilder so here u go!

pluttenutten!

LÄNKBYTE

  2012-03-08 / 20:43:04 / VARDAG / 1 KOMMENTARER

.. glömde säga att hon har världens längsta hår också och jag är jätteavundsjuk på det

Nya hängselshorts

  2012-03-08 / 20:21:38 / VARDAG / 2 KOMMENTARER
HEY DUDES! Efter skolan drog jag till pappa och det tog himla lång tid på bussen eftersom en viss malin gjorde så jag tog fel buss och fick åka runt hela norrliden osv.. Haha men det gjorde inget eftersom det satt en gullig tant bredvid mig och pratade om sina katter i sisådär över 1 timme, så intressant att jag nästan somnade. 

Har precis fotat lite nu och ska ner och käka någon eller något. Sista skoldagen imorgon också innan fredag, superskönt :D imorgon kväll kanske jag åker till malin och träffar angelica för tacomys, GUTTTT! 

Här får ni bild på mina nya hängelshorts också som jag fått av bästis,
kommer bli supersnyggt till sommaren eller vad tror ni? :D

U SMILE I SMILE

  2012-03-05 / 19:48:20 / VARDAG / 9 KOMMENTARER
YO PEEPZ!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här, kände bara för att göra ett inlägg! Varit ute och sprungit med min hund precis, underbart när man har peppande musik i öronen :D Då springer man som snabbast!! 

Har tänkt lotta ut några av mina ''mariosvamp halsband'' här i bloggen, kan ju försöka fixa öronhängen också även fast inte jag har hål i öronen så har säkert många av mina läsare det. Låter det som en bra idé? :D
Nu ska jag ta och skriva ett cv, måste fixa ett bra sommarjobb innan dom tar slut..
.. Eller skiter jag i det och kollar big brother istället?.. XOXO

(tänkte använda denna bilden nedanför som header men jag ska nog ta en annan, what do u think?)

Wild Ones - feat. Sia

  2012-03-05 / 17:08:36 / VARDAG / 0 KOMMENTARER

BACK ON TRACK BITCHES

  2012-03-05 / 16:55:57 / VARDAG / 0 KOMMENTARER
Kanske inte världens mest intressanta inlägg, men jag har haft en paus några dagar som ni kanske märkt. Märks iaf på statistiken men vi får hoppas att den höjs när jag börjar uppdatera igen! :) 

Idag kom plutten min hem från Thailand, har saknat henne något otroligt! Hon flög på mig när jag klev in i skolan, kändes helt okej. Har ju designat hennes skåp med camelpictures och såntdär fint ni vet,
camelhumor <3 Hon blev himla glad, tur det! :D
Hoppas ni saknat mig, har saknat er och alla era fina kommentarer och mail!